Ahilik Anlayışında Sanat Ve Estetik Konulu Kısa Film Yarışması

Ahilik anlayışında sanat ve estetik kavramlarının; kişisel ve sosyal gelişime katkı sağlamasını desteklemek amacıyla düzenlenen kısa film yarışmasına okulumuz "Ahilik Kulübü" çalışmalarıyla katılım sağladık.

24.04.2024 28

Okulumuz Ahilik kulübü , Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ahi Evran Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen ‘ Ahilik anlayışında Sanat ve Estetik konulu kısa film yarışmasına A.T.P.9 A sınıfı öğrencileri Göktuğ GÜNAY ve Yağız KARA ile A.M.P.9 B sınıfından Lütfi Efe AKYOL’un ‘AHİLİK KULÜBÜ’ adlı kısa filmine katıldıkları için katılım belgeleri 22 Nisan 2024 tarihinde törenle verilmiştir. Kısa film hazırlanmasında destek olan tüm öğrencilere, velilerine, okulumuz öğretmenlerine ve  okul müdürlüğümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024